Konsolidace účetní závěrky pojišťoven - Huleš, J.
Charakteristika konsolidácie účtovnej závierky, upozornenie na ustanovenia týkajúce sa poisťovní, ako ich stanovuje opatrenie č.j. 282/11 200/1994 Ministerstva financií ČR z 1.3.1994.