Vztah manažerského a finančního účetnictví. 2 - Schroll, R.
Vzťah finančného účtovníctva k iným zložkám manažérskeho účtovníctva:k finančnej analýze, k rozpočtovníctvu. Vztah k auditu. Slovník českých termínov s anglickými a nemeckými ekvivalentmi.