Zisk a ztráta jako předmět úpravy obchodního zákoníku, zákona o daních z příjmů a účetních předpisů. 2 - Dědič, J.
Schvaľovanie účtovnej závierky podľa obchodného zákoníka ČR (fyzických osôb, v komanditnej spoločnosti, spoločnosti s r.o., v účastinnej spoločnosti, družstve, účtovná závierka a tiché spoločenstvo), daňové priznanie, schválenie účtovnej závierky ako obchodnoprávna skutočnosť.