Oceňovanie nehnuteľností - Baštic, J.
Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky č.465/1991 Zb. o cenách stavieb, pozemkov, trvalých porastov, úhradách za zriadenie práva osobného užívania pozemkov a náhradách za dočasné užívanie pozemkov v znení vyhlášky MF SR č.608/1992 Zb. a vyhlášky MF SR č.265/1993 Z.z.