Distribučné cesty vo vyspelých krajinách - Viestová, Kristína
Príklady riešenia distribúcie tovaru metódou distribučnej cesty, distribučného kanála v USA, Holandsku, V. Británii, Nemecku, Rakúsku atď. Veľkoobchodné podniky, obchodné firmy. Veľkoobchodné a regionálne sklady, distrocentrá.