Zosúlaďovanie s Európou - Hudák, V.
Vznik Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skušobníctvo SR, (ÚNMS SR), ktorý je ústredným orgánom štátnej správy v oblasti technickej normalizácie. Úlohou ÚNMS je vybudovať systém, ktorý bude využívať poznatky medzinárodnej a regionálnej technickej normalizácie, a zosúladiť sústavu slovenských technických noriem s princípmi technickej normalizácie ES.