Zosúlaďovanie s Európou - Hudák, V.
Účasť slovenskej technickej normalizácie na riešení úloh medzinárodnej a regionálnej technickej normalizácie a zaradenie sa medzi riadnych členov normalizačných organizácií (ISO, IEC, CENELEC, ETSI, CEN). Postupná harmonizácia slovenskej technickej normalizácie s medzinárodnou a európskou normalizáciou, jej technické dobudovanie. Databázové systémy technickej normalizácie.