Transformácia sociálnej sféry pokračuje - Brocko, J.
Rozhovor s ministrom práce sociálnych vecí a rodiny SR o úlohách rezortu, ktoré vyplývajú z Programového vyhlásenia vlády. Hodnotenie situácie na trhu práce. Politika vlády na zníženie nezamestnanosti. Spolupráca Fondu zamestnanosti SR so Správou služieb zamestnanosti pri zabezpečovaní aktívnej a pasívnej politiky zamestnanosti.