Dlhodobá ekonomická stratégia vybraných ázijských novoindustrializovaných krajín - Grofiková, I.
Vývoj 4 ázijských novoindustrializovaných krajín ("štyri tigre") - Kórejská republika, Tchaj-wan, Singapur, Hongkong a ich skúsenosti z integrácie do svetovej ekonomiky. Príklad pre bývalé socialistické krajiny východnej Európy vrátane Slovenska. Zhrnutie poznatkov a závery pre ekonomiku SR.