O multimédiách na trhu práce - Mlejová, H.
Projekty na podporu propagácie slovenských podnikov v zahraničí. Projekt SVIS (samoobslužný multimediálny informačný systém) s cieľom prezentovať slovenské podnikateľské aktivity. Budovanie automatizovaného informačného systému orientovaného na trh práce. Využitie multimédií v oblasti trhu práce.