Národné účty - informačný systém štátu - Hölcz, Róbert
Potreba zavedenia systému národných účtov - súčasti integrovanej informačnej sústavy štátu. Opis podvojného zachytávania údajov podľa jednotlivých fáz reprodukčného procesu (výroba, spotreba, akumulácia, zahraničie). Nevyhnutné predpoklady na dostatok informácií pre rozhodovanie centrálnych orgánov štátu.