Vývoj tvorby a užití produktu - Heczko, Stanislav
Pojem súhrnná výkonnosť národného hospodárstva, jej vyjadrenie ako hrubý domáci produkt alebo národný dôchodok. Faktory, ovplyvňujúce vývoj hrubého domáceho produktu v ČR. Vývoj HDP a jeho zložiek v procese prebiehajúcej radikálnej reformy v ČR od r.1991-1993. Vývojové trendy HDP v nasledujúcom období.