Magická hranice životního minima - Baštýř, I.
Určenie výšky životného minima príslušnými zákonmi. Metódy určenia životného minima: 1. normatívna, 2. empirickoanalytická, 3. relatívna. Kombinácia týchto metód pri určovaní úrovne životného minima. Analýza zamestnaneckej domácnosti. Výsledky analýzy.