Penzijní připojištění: dávky a příspěvky - Pokorný, J.
Penzijné pripoistenie - súčasť systému sociálneho zabezpečenia v ČR. Príspevkové a dávkové penzie. Finančná matematika a kalkulácia rizika. Príklad výpočtu príspevkovej doživotnej penzie. Penzijné fondy v prostredí súčasnej ekonomiky.