Manažment skúseností Personálny rozvoj v malých a stredných podnikoch - Majtán, Miroslav
Rozdielny prístup k ďalšiemu vzdelávaniu pracovníkov v stredných a malých podnikoch v porovnaní s veľkými podnikmi. Všeobecné odporúčania pre personálny rozvoj SMP. Riadenie ako permanentný vzdelávací proces. Zásady personálneho rozvoja.