Prvoradá je aktívna politika zamestnanosti - Molnár, V.
Rozhovor s riaditeľom Obvodného úradu práce v Štúrove o skúsenostiach z činnosti úradu a o aktuálnych otázkach na trhu práce na južnom Slovensku. Prognóza vývoja zamestnanosti v tomto regióne.