Trh práce a jeho úskalí - Kindlová, Eva
Tvorcovia hospodárskej politiky stoja pred zásadnou otázkou, či je potrebné regulovať trh práce. Má konkurenčné chovanie. Hybnou silou konkurencie v ponuke práce je nedobrovoľná nezamestnanosť. Bariéry oslabujúce účinnú konkurenciu v ponuke práce. Trh práce a vládne aktivity.