Rozpačité opatření Programy regionálního oživení - Polívka, M.
Vláda ČR prijala na jar r. 1994 opatrenia na podporu regiónov s najväčšou mierou nezamestnanosti. 4 okruhy opatrení - podpora podnikania, rozvoj infraštruktúry, politika zamestnanosti, legislatíva. Konkrétne opatrenia. Vznik programov podpory. Hodnotenie týchto programov.