Jak dál s nájemným? Majitelům hrozí bankrot - Axamit, R.
Skutočné náklady na prevádzku domov. Nájomníci, amortizácia a inflácia. Dotácie na nájomné pre rodiny žijúce v štátnych bytoch. Nedostatok finančných prostriedkov na údržbu a modernizáciu domov a bytov.