Holding - spojení pro budoucnost? - Šmídová, M.
Vznik holdingu a jeho podstata. Spojenie medzi členmi holdingu je založené na kapitálovej účasti. Holdingová sieť. Rôzne typy holdingu (pyramidálny, radiálny a cirkulačný typ). Vnútorná organizácia - čistý (klasický) holding, kombinovaný alebo strategický holding, obslužný holding. Motívy vzniku holdingu.