Kartely a ochrana hospodářské soutěže - Klusoň, Václav
Charakteristika kartelov. História kartelov. Zákon na ochranu hospodárskej súťaže. Ekonomické podmienky vzniku kartelov. Kartelové dohody. Kritériá posudzovania škodlivosti kartelov. Porovnanie kartelových dohôd s tajnými dohodami.