Platební neschopnost: problém "reálné" nebo "peněžní" ekonomiky? - Bulíř, Aleš
Modelová analýza vzťahu medzi bankovými pôžičkami, výdavky štátneho rozpočtu a platobnej neschopnosti podnikov v r. 1973-1990. Platobná neschopnosť - najzaujímavejší fenomén plánovaných i reformných ekonomík. Príčiny platobnej neschopnosti. Vývoj vo finančnom sektore. Formy vzťahu medzi pôžičkami a platobnou neschopnosťou.