Cestná daň Zákon SNR č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani a jeho posledné úpravy - Široký, V.
Výklad zákona Národnej rady SR č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani, sadzba dane. Upozornenie na zmeny, účel zákona, okruh daňovníkov, oslobodenie od dane, predmet a základ dane, úľavy, správca dane, povinnosti daňovníka, sadzobník.