Novela zákona o dani z pridanej hodnoty
Text Zákona NR SR z 29.6.1994, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a dopĺňa zákon SNR č.511/1992 o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov.