Osobitná sadzba dane z príjmov - Piršelová, Dagmar
Právna úprava 10 percentnej osobitnej sadzby dane, vyplývajúca z novelizácie zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov, v znení neskorších predpisov, zákonom č.326/1993 Z.z. s účinnosťou od 1.1.1994. Rozpis štyroch základných podmienok, za ktorých je možno aplikovať 10 percentnú sadzbu dane.