Credit Lyonnais Bank Slovakia - Babincová, Soňa
Rozhovor s generálnym riaditeľom a.s. Credit Lyonnais Bank Slovakia ing. V. Valachom o vývine slovenského bankovníctva a o otvorení novej komerčnej banky. Klientela a špecifiká banky, aktivity v medzinárodnom obchode.