Dobrá príležitosť pre mladých Študentská karta - nový produkt Slovenskej sporiteľne, a.s. - Herzogová, Emília
Rozhovor HN s vedúcimi pracovníkmi úseku tvorby zdrojov ústredia Slovenskej sporiteľne, a.s. Bratislava o upevňovaní ekonomického myslenia mládeže netradičným spôsobom. Výhody a podmienky pri využívaní študentských platobných kariet.