FINEX 94 - Danko, A.
2. ročník medzinárodnej výstavy finančníctva, bankovníctva a poisťovníctva FINEX 94 sa uskutočnil v dňoch 20.-23.9.1994 v Banskej Bystrici. Prezentácia slovenského, ale aj zahraničného finančného, bankového a poisťovacieho sektora. Príležitosť pre výrobcov a obchodníkov techniky a technológie tohto zamerania.