Od septembra by mali byť prepojené bankomaty troch bánk - Matloň, Igor
Autorizačné centrum Slovenska (ACS), a.s. Bratislava prostredníctvom svojej siete následne v reálnom čase uskutočňuje účtovnú operáciu i vzájomné vyrovnanie medzi bankami prepojením bankomatov spočiatku troch, neskôr tých slovenských bánk, ktoré sú akcionármi ACS (zoznam). Vybavenie a fungovanie systému, služby, poplatky.