Postavení zahraničních bank Přestavba bankovního systému v Rusku. 2 - Remčukov, K.
Výnos prezidenta B. Jelcina o činnosti zahraničných bánk v Rusku spojené s dohodou o ochrane investícií. Podmienky činnosti zahraničných bánk v Rusku. Limitovanie účasti zahraničného kapitálu v bankovom systéme krajiny výškou 12 perc. Regulácia bankovej činnosti v Rusku sa uskutočňuje na základe 2 zákonov prijatých v r. 1991. Postavenie Centrálnej banky a jej úverovo-peňažná politika.