Predstavujeme banku miest a obcí Slovenska
Existencia Prvej Komunálnej banky, a.s. Žilina. Celoročná činnosť Prvej komunálnej banky (PKB). Úverová a úroková politika PKB. Konkrétne postupy pri poskytovaní úverov a iných služieb PKB. Pobočky a expozitúry PKB.