Retail Plus - prínos pre klienta i banku - Bulla, V.
Informácia o informačnom systéme Priemyselnej banky - skutočná on-line služba v oblasti korunových účtov. Výber a implementácia systému. Systém Retail Plus - určený pre malých a stredných klientov. 3 moduly: bežné a úsporné účty, terminované účty, úvery.