Súvaha je kľúčom k pochopeniu fungovania banky - Husár, Jaroslav
Jednoduchý a na príklade dokumentovaný výklad súvahy banky ako nástroja, ktorý poskytuje obraz banky a osvetľuje úlohu banky a bankového systému a ich schopnosť obracať peniaze. Položky súvahy (výkaz o aktívach a pohľadávkach obchodnej banky). Transakcie banky.