Tatra banka očakáva nového akcionára - Matloň, Igor
Hospodárenie Tatra banky v r.1993. Novým účastinárom Európska banka pre obnovu a rozvoj (EBRD), ďalší účastinári. Kótovanie účastín koncom r.1994. Najviac úverov súkromným subjektom. Účasť Tatra banky v podnikateľských subjektoch.