Devalvace a pevný devizový kurz - Mandel, Martin
Oživenie diskusie na tému devalvácie kurzu českej koruny v 2. polovici r.1993. Analýza základných ekonomických indikátorov pre vedenie kurzovej politiky centrálnej banky. Modelová analýza fungovania pevného devízového kurzu ako nominálnej kotvy menovej politiky. Pre českú ekonomiku vhodná aplikácia pevného devízového kurzu.