Bez informácií o firmách niet obchodov na akciovom trhu - Bridle, T.
Odporúčania spracované skupinou expertov FSVC (Financial Services Volunteer Corps. - Zbor pre poskytovanie dobrovoľných finančných služieb) podporovaného Agentúrou USA pre medzinárodný rozvoj (USAID) na požiadanie ministra financií SR. Medzinárodne platné účtovnícke normy, podľa ktorých investori posudzujú základnú hodnotu podniku, ak do neho mienia investovať svoje peniaze. Absencia tohto informačného zdroja na Slovensku, absencia auditu, dopad na kapitálový trh SR. Uplatnenie medzinárodných noriem nariadením MF SR, alebo FNM. Zasvätené obchody-insider trading a ich trestanie v zahraničí.