FNM začal s predajom akcií na kapitálovom trhu - Hajko, J.
Rozhodnutie vlády SR zo 6.7.1994 o financovaní rozvojových impulzov (rozvojové programy bytovej výstavby, konverzie atď.) z finančných prostriedkov získaných z pokladnice FNM predajom akcií lukratívnych spoločností. Zvyšovanie základného imania. Kupónová privatizácia.