Kapitálové trhy v strednej Európe
Zo servisu agentúry Bloomberg Business News. - O.i. stanoviská nemeckých odborníkov na riziká predaja emisie päťročných 6,3 percentných dlhopisov v hodnote 255,4 mil USD, prvej emisie verejne obchodovaných dlhopisov SR prostredníctvom Nomura International na trhu Samuraj tesne pred voľbami. Návrhy nariadení - týkajú sa obchodovania bánk s derivátmi - vypracované skupinou 10 centrálnych bánk G 10, zmena v podmienkach pre získanie členstva v OECD. Kapitálový trh v júli v Poľsku, Maďarsku a Česku.