Päť minút s ekonomikou - Pintér, M.
Jediný organizátor mimoburzového trhu na Slovensku RM-Systém Slovakia. Od 3. mája 1993 periodické aukcie. Možnosť zapojiť sa do obchodovania bez sprostredkovateľa pre všetkých občanov na 149 obchodných miestach. Bulletin Board Systém (BBS) zabezpečil informačnú komunikáciu medzi mimoburzovým trhom a zákazníkmi. Zriaďovanie tzv. ON-LINE staníc. Kontinuálne obchodovanie (priebežná aukcia) - dominantný systém obchodovania na našom kapitálovom trhu.