Rozvoj rakúskeho kapitálového trhu
Modernizácia rakúskeho kapitálového trhu od r.1989. Organizácia trhu a emitenti. Investori. Metódy emitovania. Nástroje trhu. Vládne obligácie. Bankové, podnikové a zahraničné dlhopisy. Sekundárny trh. Rakúska kontrolná banka. Daňový aspekt. Trh s akciami. Viedenská burza. Participačné certifikáty. Rakúska termínová a opčná burza. Výhľady pre rakúsky kapitálový trh.