Vyše 16-tisíc občanov nemá akcie investičných fondov - Hajko, J.
Zoznam 164 slovenských investičných fondov z prvej vlny kupónovej privatizácie, ktoré emitovali svoje účastiny a 16, ktoré ich neemitovali (stav k 15.7.1994).