Výsledky 22. kola periodických aukcií v RM-Systéme Praha
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-účastinných spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, predaných účastín, objemu obchodu v Kč, dolnej a hornej úrovne cenového pásma pre nasledujúce aukčné kolo.