Ekonomické a sociálne priority SR - Mihalik, Jozef
Potreba nového scenára ekonomickej prosperity Slovenska. Opatrenia na oživenie ekonomiky. Negatívne trendy (schodok v štátnom rozpočte, obchod s ČR, malý podiel národnej práce na vyvážaných výrobkoch). Ekonomické priority (zastaviť úpadok nosných priemyselných odvetví, uplatniť adekvátny model ekonomickej transformácie). Smery sociálnej reformy. Úlohy FNM SR v privatizačnom procese.