Ekonomické změny v Japonsku - Holub, Alois
Po 2. svetovej voje zaznamenalo Japonsko najrýchlejší a najstálejší ekonomický rast zo všetkých trhových ekonomík. Až v 90-tych rokoch pokles HDP (tab. rastu HDP). Ekonomická recesia - spomalenie cieľov Japonska dosiahnuť vedúcu úlohu vo svetovej politike. Zvláštnosti japonskej recesie. Implikácia pre ekonomiku ČR.