Evropská vstupenka do XXI. století? Delorsova Bílá kniha - Šmejkal, Václav
Najpodstatnejšie myšlienky z Bielej knihy Komisie Európskych spoločenstiev nazvanej "Pre vstup do XXI. storočia". Ako vidia budúcnosť Európy autori knihy. Súčasné hospodárske problémy európskych krajín. Otázka zamestnanosti, hospodárskeho rastu a konkurencieschopnosti. Investície do konkurencieschopnosti.