Možnosti slovenskej ekonomiky - Szikhart, F.
Príspevky prednesené na zhromaždení HNclubu 13.5.1994 o možnostiach rastu slovenskej ekonomiky. Ťažiskové otázky oživenia ekonomiky (zdroje - peniaze, ekonomické prostredie). Postavenie investičných spoločností, fungovanie kapitálového trhu.