Multiplikátory v transformujúcej sa ekonomike Slovenska - Sojka, Jozef
Analýza multiplikátora má svoj význam pre hospodársku politiku - ukazuje jednotlivé typy výdavkov - pôsobia na rast produktu. Model multiplikátora dáva do vzťahu ponuku tovaru s dopytom. Multiplikátory v zatvorenom ekonomickom systéme. Hodnotenie multiplikátorov za roky 1990-1993. Tabuľka hodnoty rôznych typov multiplikátorov.