Na platobnú zmluvu dopláca Slovensko - Schmögnerová, Brigita
Rozhovor s podpredsedníčkou slovenskej vlády B. Schmögnerovou o stave slovenského hospodárstva, o problémoch slovenského hospodárstva. Privatizačný proces. Hospodárenie so štátnym rozpočtom. Problémy malého a stredného podnikania. Perspektíva obchodnej spolupráce medzi Slovenskou a Českou republikou.