Nastupuje stabilizace Ekonomika střední a východní Evropy
Predpoklad budúceho vývoja štátov strednej a východnej Európy (SVE - Maďarsko, Poľsko, Česká republika, Slovensko, Bulharsko, Rumunsko, štáty bývalého ZSSR) a väzieb medzi týmito štátmi. Vývoj hrubého domáceho produktu. Vývoj priemyselnej výroby. Vývoj poľnohospodárskej výroby. Životná úroveň. Zahraničný obchod. Súhrnné zhrnutie ekonomického vývoja krajín SVE.