Privatizačné rozhodnutia vlády: priame predaje na splátky a s možnosťou úľavy - Hajko, J.
Priame predaje majetku alebo majetkových účastí štátu schválené vládou J. Moravčíka jún-september 1994. 46 štátnych podnikov, predmet priameho predaja časti podniku, účtovná hodnota majetku, kúpna cena, prvá platba a ďalšie údaje spracované v tabuľke. Celková hodnota sprivatizovaných podnikov, alebo častí 7,1 mld Sk.